Kristosofiaverkoston tarkoitus

Published by: Kari Muurinen on 20th May 2010 | View all blogs by Kari Muurinen
Tämän sosiaalisen foorumimme tarkoitus on tukea ja aktivoida yhteistä toimintaamme siten, että jokainen voi osallistua omalla panoksellaan työhömme, ja yleisö voi saada tietoa meistä internetin välityksellä yhä enemmän ja enemmän.
Tämä ei siis ole vain "minun oma kanavani" vaan enemänkin kaikkien yhteinen työkalu, jota olen nyt tässä alussa yrittänyt käynnistellä. Oma osani ei ole mitenkään erikoinen jatkossa vaan toimin kuten muutkin. Toimin toistaiseksi webmasterina, joka vastaa siitä, ettei lainvastaisuuksia esiinny sivuillamme. Kristosofiverkostoon kirjautumista valvotaan oikeastaan vain sen vuoksi, että vain häiriömielessä osallistuvia olisi mahdollisimman vähän. Tämä ei tarkoita sitä, etteikö eri mieltä asioista voi olla ja hyvähenkistä vapaata keskustelua ei sallittaisi.
Joidenkin henkilöiden on kuitenkin päätettävä esimerkiksi siitä, mitä yleisölle tarkoitettuun osioon laitetaan. Muutenhan sitten jokainen toimii omalla vastuullaan ja sivustomme tarjoaa siihen hyvät mahdollisuudet. Tulen kirjoittamaan käyttöohjeita, kunhan ehdin.
Tervetuloa kaikki kiinnostuneet, aktiivisuutenne olisi minulle mieleistä.

Comments

0 Comments

     
Please login or sign up to post on this network.
Click here to sign up now.